alkoholik napisał(a):

|
A więc drogi Hłopcze Aborcja w Polsce została wprowadzona 9 Marca 1943 roku przez 3 rzesze a dokładnie Ustawa mówiła tak "Ministerstwo Sprawiedliwości Rzeszy uchyliło 9 marca 1943 roku karalność zabijania dzieci nienarodzonych, jeśli były to dzieci „robotnic wschodnich” a jak znamy historie Aborcja u robotmic wschodich była przymusowa nie będe podawał zródła bo to można znalezć w książkach do Histori. Mnie bardziej śmieszy twój brak znajomości Histori. Aborcja została wprowadzano po raz pierwszy w Polsce prze Hitlera i nie próbuj zaprzeczac prawdą Historycznym. A jak wiemy ta cała antifa jako jeden z glównych swoich postulatów stawia wprowadzenie Aborcji na życzenie
|
Nigdy nie twierdziłem, że mylisz się co do historii. Napisałem, że ocenianie aborcji przez pryzmat jakiegoś faktu historycznego jest prostackie. Podobnie jak każde inne oceny wydawane na podstawie asocjacji.
Edit:
alkoholik napisał(a):

|
Wiem o co mu chodziło ale popropstu nie cierpie prób ośmieszania, a ten post który umieścił był taką próbą, mogł w troche wyważony sposób to napisać
|
Gdybyś zrozumiał sens mojej wypowiedzi wiedziałbyś, że sam się ośmieszyłeś.