Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2012, 14:43
alkoholik napisał(a):Wyświetl post
A więc drogi Hłopcze Aborcja w Polsce została wprowadzona 9 Marca 1943 roku przez 3 rzesze a dokładnie Ustawa mówiła tak "Ministerstwo Sprawiedliwości Rzeszy uchyliło 9 marca 1943 roku karalność zabijania dzieci nienarodzonych, jeśli były to dzieci „robotnic wschodnich” a jak znamy historie Aborcja u robotmic wschodich była przymusowa nie będe podawał zródła bo to można znalezć w książkach do Histori. Mnie bardziej śmieszy twój brak znajomości Histori. Aborcja została wprowadzano po raz pierwszy w Polsce prze Hitlera i nie próbuj zaprzeczac prawdą Historycznym. A jak wiemy ta cała antifa jako jeden z glównych swoich postulatów stawia wprowadzenie Aborcji na życzenie
Nigdy nie twierdziłem, że mylisz się co do historii. Napisałem, że ocenianie aborcji przez pryzmat jakiegoś faktu historycznego jest prostackie. Podobnie jak każde inne oceny wydawane na podstawie asocjacji.
Edit:
alkoholik napisał(a):Wyświetl post
Wiem o co mu chodziło ale popropstu nie cierpie prób ośmieszania, a ten post który umieścił był taką próbą, mogł w troche wyważony sposób to napisać
Gdybyś zrozumiał sens mojej wypowiedzi wiedziałbyś, że sam się ośmieszyłeś.
Ostatnio edytowane przez jova : 10.01.2012 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując