Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2012, 13:18
Szpen napisał(a):Wyświetl post
najlepszy dowód na to, że nie rozumiesz dzisiejszego świata.
Roszczenia, roszczenia, roszczenia - nawet od prywatnego kina, gdzie ktoś wsadził grubą kasę.

Drozd, powiedz - co Ty takiego dajesz naszemu krajowi, że chcesz wiecznej sprawiedliwośći i równości między wszystkimi?

Nie lepiej było się uczyć, mieć ambicję i starać się, aby Twój wózek który pchasz przez życie, wjechał na taki poziom który Cię satysfakcjonuje?

Pamiętaj, każdy jest kowalem swego losu. Jak się sam nie starasz, nie wymagaj tego od innych.
Jakie k... roszczenia? To ze mnie szlag trafia jak widzę że takie multikino ma marżę na cole 300% to jest roszczenie? Ty chyba nie znasz znaczenia słów. Dlaczego może mieć taką marżę? Bo inne kina padły i jak chcesz oglądnąć film to musisz u tych zdzieraczy, a jak nie chcesz siedzieć dwie godziny o suchym pysku to musisz płacić.

Twoim zdaniem to jest "dzisiejszy świat"? To je się na taki świat nie godzę. Autostrada do Katowic też jest prywatna, i to niby daje możliwość dyktowania cen z sufitu? Mimo że grosza do jej wybudowania nie włożyli.

Nie sadź durnymi sloganami, bo Roman Kluska sie starał i co? Za dobrze mu wychodziło, więc teraz hoduje owce. A to wszystko dlatego że debile wybierają debili.

Kto Ci powiedział ze chcę równości. Niech każdy ma to na co zapracuje, tylko niech ma tez równe warunki tej pracy. I o te równe warunki mi chodzi. Dlaczego jedni płacą 15 groszy czynszu a inni 15 zł za metr? Taki sam lokal ten sam właściciel inny tylko najemca. I właściciel żebyś sobie nie myślał nie jest prywatny.

Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Może umiejętność wykorzystywania mózgu w sposób właściwy, a nie narzucony przez system.

Może właściwy, ale na pewno nie narzucony. I tego się trzymajmy . No i przede wszystkim jako zasługę poczytuję sobie próby, obalenia kretynizmów serwowanych przez mainstream. Bo bierność rozsądnych wystarczy żeby kretynizm tryumfował.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.01.2012 o godz. 17:40.
Hej Nasz TS !!