Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2012, 18:44
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
O sowieciarskie Poglady wiecznie żywe. Zamknąć usta innemu bo mówi prawdę a samemu pie...ć głupoty. Nie zdziwił taki wpis po tym co prezentujesz.
kilka postów temu napisałem co to prawda i jak jest widziana.

Nie mam nic do religii, ani samej TV Trwam jako przekazu religijnego. Ale raz, że jest nośnikiem przekazu politycznego - a to jako telewizja religijna nie powinno mieć miejsca, a dwa, że Rydzyka nie znoszę i mam do tego prawo. Niech odda kasę zebraną na stocznie, odda kasę dewiantom, których omamił. Dobrze wiemy jak gość działa, jak kombinuje. Gdyby omamione babcie nie szły do świątyni, kościół już dawno zrobiłby z nim porządek. A tak nic nie może, bo podciąłby sobie gałąź na której siedzi.

Religia TV jakoś potrafi robić coś bez przekazu politycznego.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Kuba.
A ty od czego jesteś? Zabijać takich śmiechem jak najczęściej, tylko to działa na otumanionego. Jak się będą z takiego śmiali, a powodów cudak nie skąpi to tak jak głosował tak pojedzie do wawy z taczkami. Bo dotrze pod beret że dał się wydymać.
Lejesz miód na moje serce. Więcej takich tekstów, a ludzie może zrozumieją jak macie nawalone pod czaszką. Prawo i sprawiedliwość ....a jego mać.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 09.01.2012 o godz. 18:47.