Cytat:
Drodzy koledzy Legioniści: roztaczany był nad wami parawan ochronny, z uwagi na wkład w merytoryczną dyskusję na tym forum.
Teraz wdajecie się w pyskówkę, a poziom dyskusji spada na łeb, na szyję. Przypominam więc uprzejmie, że jesteście w gościach. Tak więc z mojej strony o parawanie możecie zapomnieć. Męczą mnie już te wasze wyskoki.
|
Akurat ci z nas, którzy się tu najsensowniej wypowiadali, jakoś po drodze poznikali

Ja zresztą też odpuściłem*, bo faktycznie liczba warszawiaków na tym forum zaczęła przybierać karykaturalne rozmiary, to niech ci nowi nas godnie reprezentują
Poza tym dyskusja o tym ile Legia ma tytułów była tu maglowana tyle razy**, że chyba tylko spory o wyższość systemu wiosna-jesień nad jesień-wiosna oraz spory o preferowaną liczbę drużyn w e-klasie powtarzały się częściej, zresztą z podobnym merytorycznie rezultatem
*czasami tylko podglądam

**tyle razy, ile ktoś kolejny
de novo odkrywał podpis 0 22
EDIT: a skoro już się zalogowałem, to dorzucę przy okazji: Wojtek Golla został oddany przez Amikę do Pogoni Szczecin - co uważam za najbardziej idiotyczną decyzję w polskiej e-klasie od czasu odpuszczenia przez nas Lewandowskiego "bo mamy Arrubarrenę". O ile dobrze kojarzę, Golla to jeden z najlepszych piłkarzy naszej młodzieżowej repry, chłopak który ma w niej pozycję mocniejszą od Wolskiego - tymczasem Amika go zupełnie olewa. Nie wiem, czy chłopak nie podupadł jakoś na formie czy coś, ale takich zawodników się po prostu trzyma albo wypożycza - w końcu kosztują grosze, a mają potencjał na bycie wszystkim tym, co kibice uwielbiają. Może jakiś poznaniak mi podpowie co stoi za tą decyzją, bo dla mnie brzmi to jak strzelenie sobie samemu w kolano.