Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2012, 22:18
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zwyczjanie jestem ciekawy ile w tym filmiku manipulacji
Jesteś zarejestrowany u nas. Wejdź, zapytaj w temacie historycznym, może ktoś udzieli odpowiedzi. Mnie stać jedynie na tyle, że szefami Legii w okresie stalinizmu były dość marne postacie, co nie zmienia faktu, że raczej były to funkcje tytularne. "Ty się fajnie przysłużyłeś socjalizmowi, PRL, ZSRR, whatever", więc w nagrodę będziesz szefem Legii z dodatkiem finansowym.

Natomiast co Ci goście wyrabiali i za co byli odpowiedzialni w tematach innych niż bycie tytularnym szefem Legii to Ci nie odpowiem.

Nie za bardzo rozumiem natomiast jaki to ma wpływ na określenie "jesteśmy z Warszawy i nas krzywdzono" (jak rozumiem pijesz do moich postów i akcji 93), biorąc pod uwagę, że to o czym pisałem był w totalnie innych czasach i specyficznej sile terenu/prowincji oraz frakcji antyWójcikIOandKowalczyk w PZPN.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Generalnie co wolno wojewodzie, to nie tobie... kasztelanie. Więc o ile za "idiotę" kibic Wisły dostanie defaultowo żółtą kartkę i 1 pkt, to Wy wylecicie z 10-dniowym banem. A w razie recydywy - dożywotnio. Mam nadzieję, że zaspokoiłem waszą ciekawość.
A co z kanalią? Te same zasady? Jeżeli tak to ja poproszę 10 dniowego bana zgodnie z umową, bo z pełną odpowiedzialnością, mając na uwadze całą działalność Gwiaździstego, przepełnioną frustracją i kompleksami wobec mojego klubu tak go właśnie określam. Dodatkowa prośba o dokładne wyszczególnienie w moich 'forumowych aktach' za co ban.

Do zobaczenia za 10 dni.

crux.a napisał(a):Wyświetl post
Ale wg 022 Legia ma 9 tytułów
Ni mniej ni więcej.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 09.01.2012 o godz. 02:26.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując