Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2012, 12:33
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja swoje zdanie na temat smoleńska mam i nie potrzebuję ,żeby mi Macierewicz czy Rydzyk objaśniali co się stało ,z naciskiem na skomplikowanym wiedzę lotniczą , o której jak raczyłeś powiedziec być może rzeczywiście ch*ja wiem,ale niestety oni też ch*ja wiedzą. Powołują się na dane jakiś profesorów ,którzy głównie mówią ,że samolot nie mógł sie rozbic zahaczajac o brzoze ,nie mogl sie rozwalic na tysiac kawalkow itd. wiec może sie w ogole nie rozbił? No widzisz jednak sie rozbił . Co do tego czy krwiożerczy moher czy pisowiec mi nic nie zrobi to nie byłbym tego taki pewny(na youtubie i nie tylko ,jest mnóstwo filmików pokazujących jak to środowisko funkcjonuje ,zachowuje sie i jak jest nastawione do "innych") .
Jeszcze co do tego ,że samolot wysunął podwozie bo taka jest procedura a potem chciał odleciec na drugi krąg . Drozd zrozum ,że już samo otwieranie podwozia w takich warunkach to jest kryminał . Piloci widząc warunki atmosferyczne powinni stamtąd odleciec i wszyscy by dzis zyli
Nie bede sie powtrzał ,niech Macierewicz z ekspertami z Ohio czy skad kolwiek,niech pisza przebieg wydarzeń ida z tym do Sadu,Strasbourga ,Hagi i udawadniaja "Zdrade narodowa" tam ,a nie podczas "miesiecznic",audycji Radio Maryja czy pogadankach na które mnei zapraszasz
Tak myślałem że nie masz jaj i potrafisz tylko bluzgać sprzed ekranu monitora
Mnie w takim razie bardzo interesuje na czym opierasz swoją wiedzą o katastrofie. Bo z tego co widze Macierewicz opiera ja na profesorach których rozumiem dystkredytujesz więc rozumiem masz wiedzę wieksza od nich jako ekspert albo masz lepszych ekspertów którzy podważyli ich ekpertyzy ale jeszcze ich nie ujawnili.
No jak środowisko "moherów"funkcjonuje ?tak jak twoi idole mordujący pisowców czy strzelający do samochodu Kaczyńskiego. Owładnięci nienawiścią, chorzy z wścieklosci , bluzgający,obrazajacy,szydzący kiedy tylko można -ludzie- wspierający układ komunistyczny- niszczący Polaków kiedyś i obecny obóz władzy niszczący Polaków dzisiaj--oskarzają o to swoich adwersarzy którzy im to wypominają i bezlitośnie punktuja.To jest miara dzisiejszej Polski.Nie bądz takim zajeczym sercem -ośmiesz mnie,Drozda i innych i chodź na spotkanie.Zarzuć publicznie to co tu piszesz. Nie obawaij się jak juz kogos zamykają albo bija to jak jest po stronie Macierewicza a nie rządowej

Drugi wyboldowany kawałek o podwoziu. Kompromitacja na pełnej linii - nawet w WSI24 podawali procedury jakie są na dochodzeniu do 100m w tym wypuszczenie podwozia. Pomijam juz że podwozie po katastrofie leży do góry kołami a kokpit i częśc samolotu normalnie.To samo się tyczy statecznika i tego urwanego skrzydła które odleciało na odległośc niezgodna z żadnymi prawami fizyki. Chciałbym poznać wytłumaczenie jakim cudem.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej