Arapaho napisał(a):

AS82 masz jaja? Pytam sie poważnie czy masz jaja? Jak tak to zapraszam cie na najbliższe spotkanie z prof.Cenckiewiczem albo Macierewiczem w Krakowie będziesz miał możliwość zarzucenia im wszystkiego czego chcesz i gwarantuje ci ze żaden KRWIOŻERCZY moher czy pisowiec nic ci nie zrobi - gwarantuje ci to. jak byś chcial powiedzieć że się obawiasz.Będziesz mógł wykazac obłudę i fałsz tych ludzi ,wykazać sie argumentami i wiedzą.
To samo się tyczy każdego kto tutaj zarzuca manipulacje tym ludziom i oskarża sie o różne sprawy w tym Smoleńsk.
Naprawdę bezproduktywne są rozmowy w których badania profesora uniwerystetu Ohio na temat katastrofy czy wypowiedzi człowieka który robił raport z likwidacji WSI i miał dostep do akt których żaden z nas nie widział - podważa nieznany bliżej z imienia i wykształcenia internauta AS82 opierający się na ch.j wie czym
|
Ja swoje zdanie na temat smoleńska mam i nie potrzebuję ,żeby mi Macierewicz czy Rydzyk objaśniali co się stało ,z naciskiem na skomplikowanym wiedzę lotniczą , o której jak raczyłeś powiedziec być może rzeczywiście ch*ja wiem,ale niestety oni też ch*ja wiedzą. Powołują się na dane jakiś profesorów ,którzy głównie mówią ,że samolot nie mógł sie rozbic zahaczajac o brzoze ,nie mogl sie rozwalic na tysiac kawalkow itd. wiec może sie w ogole nie rozbił? No widzisz jednak sie rozbił . Co do tego czy krwiożerczy moher czy pisowiec mi nic nie zrobi to nie byłbym tego taki pewny(na youtubie i nie tylko ,jest mnóstwo filmików pokazujących jak to środowisko funkcjonuje ,zachowuje sie i jak jest nastawione do "innych") .
Jeszcze co do tego ,że samolot wysunął podwozie bo taka jest procedura a potem chciał odleciec na drugi krąg . Drozd zrozum ,że już samo otwieranie podwozia w takich warunkach to jest kryminał . Piloci widząc warunki atmosferyczne powinni stamtąd odleciec i wszyscy by dzis zyli
Nie bede sie powtrzał ,niech Macierewicz z ekspertami z Ohio czy skad kolwiek,niech pisza przebieg wydarzeń ida z tym do Sadu,Strasbourga ,Hagi i udawadniaja "Zdrade narodowa" tam ,a nie podczas "miesiecznic",audycji Radio Maryja czy pogadankach na które mnei zapraszasz