Szybki opis sytuacji....
Skończyłem studia i mam tytuł mgr. (turystyka), będąc na 4 roku postanowiłem rozpocząć drugi kierunek na innej uczelni (inżynierski). Ktoś mi głupot naopowiadał że jak zrobie mgr z turystyki to będę mógł zrobić podyplomówkę z inż. środowiska... a ja w to głupi uwierzyłem. Nie spr. sobie na necie, ani nie zapytalem sie w dziekanacie czy jest w ogóle taka możliwość... Z UR po roku (niezaliczonym) zostałem usunięty z listy studentów z powodu braków postępów w nauce

Teraz znowu chce iść na studia ale znowu na inną uczelnię... Co mam teraz zrobić...

Tak się składa że na kierunek na który chce iść (inż środowiska ale tym razem na agh) na 1 roku 90% przedmiotów już miałem i tutaj pytanie czy nie byłoby problemów z przepisaniem ocen i robieniem przedmiotów z 2 roku "awansem"

Chodzi o to że na kierunku turystyka i na UR na inż. środowiska miałem już mase przedmiotów które mógłbym przepisać, a zależy mi na tym żeby zacząć i skończyć te studia jak najszybciej... proszę o pomoc.
Napisać prośbę o reaktywacje na UR i wtedy przenieść się na AGH czy może złożyć od nowa papiery na AGH i wtedy zacząć kombinować...