Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2012, 22:59
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Z dużym prawdopodobieństwem dla niego oprócz kwoty transfer to jest wykładnikiem klasy zawodnika. Wisła musi wygrać rywalizację z jakąś potęgą.

.
Nie wiem co to za rodzaj dyskusji prezentujesz, ale skoro wiesz co i jak myślę, to po co dyskutować skoro wiesz wszystko. Tak więc wybacz ale dyskusji z tobą prowadzić nie będę, bo i o czym? Szkoda mi czasu na tego typu ”dyskusje”. Jak tak przeglądam Twoje posty to mimo że fantastyki nie lubię tak samo jak jej autorów, to Lem jednak miał chociaż w jednej rzeczy racje.

Aż się dziwie, że ktoś w ogóle smie wchodzić w dyskusje z takim mędrcem i znawcą tematów wszelakich.

Nie dzieci. Potęgi z naszej perspektywy to nie Barcelona czy Real lub United. Oni uprawiają inny sport. Potęgami są Koeln, Borussia, czy Bayern. Ogólnie wszystko co kopie się w pierwszych ligach na zachód od Odry jest silniejsze od nas finansowo i organizacyjnie. No ale komu ja to pisze jak większość tuaj Apoel na Ogórków oceniało
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując