Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2012, 22:13
Cytat:
Bez napinki bym proponował. Ten Delev nawet jak przyjdzie to będzie to co najwyżej poziom, który znamy. Czyli pewnie niezły drybling ale zero dośrodkowania lub potrafi dobrze dośrodkować ale nie umie minąć. Albo wszystko to umie ale taktycznie zielony. Tak czy siak facet musi mieć jakiś feler, bo na tyle by nie był wyceniany. Co to są za sumy 800 tysięcy w poważnym kopaniu?

Zamiast podpisywać jakiegoś Ogórka to czy nie lepiej byłoby dołożyć trochę grosza i wykupić Bitona? Sprzedać Kirma i Jirsaka i już jakieś dodatkowe pół bańki by się uzbierało.
Na szczęście Ty oceniasz przydatność zawodników do klub bo dla Ciebie Messi miałby feler tego rodzaju że jest za mały. Poważne kopanie nie polega na tym aby kupować piłkarzy za wysokie kwoty bo wielokrotnie nie idzie to w parze z udanym transferem. W Chelsea pukają się pewnie po czole do dziś bo taki Torres za 50 mln funtów jest felerny pod każdym względem.
Z tym że Delev nie jest ideałem to Ameryki zasadniczo nie odkryłeś bo wtedy nie byłoby tematu. Ja w przeciwieństwie do Ciebie Delva widziałem w jednym meczu i przynajmniej ogólnie wiem co potrafi.

Cytat:
Zamiast podpisywać jakiegoś Ogórka to czy nie lepiej byłoby dołożyć trochę grosza i wykupić Bitona?
Idąc Twoim tokiem myślenia Biton też kiedyś musiał być słaby bo został kupiony za 500 k euro do Belgii a taka kwota Twoim zdaniem w poważnym kopaniu to nic....ale za to Biton za 1,6 mln euro to już coś. ?
Ocenianie zawodnika nie widząc go w akcji jest jak lizanie lizaka przez szybę.

Za co dano Ci moda ? Pytam po raz nty.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.01.2012 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując