Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2012, 19:49
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Oj nie wiem czy masz racje Zawodnika o podobnej charakterystyce jak Biton ze świecą szukać. Trzeba pamiętać, że nie mamy zespołu który stwarza po 5-7 dogodnych sytuacji na mecz jak za Kasperczaka. Obecnie 1-2 okazje bramkowe w meczu to maksimum. Biton nawet jak zespołowi nie szło, potrafił indywidualną akcją przesądzić wynik spotkania.
Byc moze ze skrzydlowym ktory ma rozmach w akcjach ofensywnych bedziemy zespolem ktory stwarza 5-7 sytuacji

Porownujac obu zawodnikow patrze przez pryzmat cena/jakosc/potencjal/

Delev 22 lata/5 wystepow w reprezentacji/ograny w Europie/jest bardziej uniwersalny itp w koncu kosztuje polowe z tego co "Izraelski Drogba"

Jak dla mnie Delev za polowe ceny Dudu to tzw. nobrainer.

Pozatym wszyscy sie zgadzamy ze najbardziej potrzeba nam lewego obroncy i kreatywnego skrzydlowego mogacego grac w ataku.

Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Oby transfer Deleva wypalił... to by nam rozwiązało większość problemów w ofensywie.
Dokladnie

Potem będziemy się zastanawiać czy Biton czy ktoś inny, czy uda sie przedłużyc Nuneza, no i oczywiście tak jak napisałem cały czas musimy szukać lewego obrońce, stopera i defensywnego pomocnika (w miejsce starzejącego się Sobola).
Ja mysle ze lewego obronce maja upatrzonego, a reszte tak jak napisales skompletowac w lecie niestety w zaleznosci od tego o co bedziemy grac w przyszlym sezonie i kto bedzie dyrektorem...

Jak przyjdzie Delev to jak dla mnie wystarczy na to okienko, a ta reszta transferów to musi być jakość do pierwszej 11 więc się nie śpieszmy!
Jeszcze lewy obronca jw i podpisac z Sergiejem.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 07.01.2012 o godz. 19:59.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując