Lysy napisał(a):

Oj nie wiem czy masz racje Zawodnika o podobnej charakterystyce jak Biton ze świecą szukać. Trzeba pamiętać, że nie mamy zespołu który stwarza po 5-7 dogodnych sytuacji na mecz jak za Kasperczaka. Obecnie 1-2 okazje bramkowe w meczu to maksimum. Biton nawet jak zespołowi nie szło, potrafił indywidualną akcją przesądzić wynik spotkania.
|
Byc moze ze skrzydlowym ktory ma rozmach w akcjach ofensywnych bedziemy zespolem ktory stwarza 5-7 sytuacji
Porownujac obu zawodnikow patrze przez pryzmat cena/jakosc/potencjal/
Delev 22 lata/5 wystepow w reprezentacji/ograny w Europie/jest bardziej uniwersalny itp w koncu kosztuje polowe z tego co "Izraelski Drogba"
Jak dla mnie Delev za polowe ceny Dudu to tzw. nobrainer.
Pozatym wszyscy sie zgadzamy ze najbardziej potrzeba nam lewego obroncy i kreatywnego skrzydlowego mogacego grac w ataku.
Acapelo napisał(a):

|
Oby transfer Deleva wypalił... to by nam rozwiązało większość problemów w ofensywie.
|
Dokladnie
Acapelo napisał(a):

|
Potem będziemy się zastanawiać czy Biton czy ktoś inny, czy uda sie przedłużyc Nuneza, no i oczywiście tak jak napisałem cały czas musimy szukać lewego obrońce, stopera i defensywnego pomocnika (w miejsce starzejącego się Sobola).
|
Ja mysle ze lewego obronce maja upatrzonego, a reszte tak jak napisales skompletowac w lecie niestety w zaleznosci od tego o co bedziemy grac w przyszlym sezonie i kto bedzie dyrektorem...
Acapelo napisał(a):

|
Jak przyjdzie Delev to jak dla mnie wystarczy na to okienko, a ta reszta transferów to musi być jakość do pierwszej 11 więc się nie śpieszmy!
|
Jeszcze lewy obronca jw i podpisac z Sergiejem.