Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2012, 18:47
Tłumazenie z translatora:

Spas Delev is very close to Wisla Krakow in transferring, write "7 Days Sport." CSKA currently negotiating with the Poles for the village barzaka switch revealed by the army. According to unofficial information the Vistula bid is € 800,000. Outcome is expected next week. On Monday Delev should start training with CSKA and go to camp with the team in Greece. If negotiations between the two countries go well, the attacker will clamp suitcases ...

Generalnie ta informacja obiegła większość Bułgarskich mediów. Niektóre z nich napisały, że Delev chce do nas, jeszcze inne że Delev na pewno odejdzie bo będą dla niego oferty. Delvowi nie za bardzo widziała się gra w Turcji teraz w Korei. Jeśli jest coś na rzeczy to chciałbym aby się udało bo Delev to dobry zawodnik.

edit: Żeby nie było nie widziałem Deleva na filmiach na YT, ogladałem jego debiut w reprze przy okazji śledzenia występów Genkova. Delev był jednym z najlepszych na boisku.

Swoją drogą dożyłem czasów kiedy mam na jednej stronie połowę zignorowanych wiadomości, nie rozumiem dlaczego pewni ludzie egzystują tutaj na forum. Przykłady z brzegu syryls bobek90.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.01.2012 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując