Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2012, 11:33
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Wymiękam.
Nie od dzisiaj wiadomo, że montaż 10 terminali płatniczych to operacja zajmująca "więcej niż 2 tygodnie" więc nic dziwnego że naszym specom nie uda się tego załatwić przed 15 stycznia (licze czas odkąd podano ceny karnetów).

O sprzedaży przez internet to nawet nie będe mówił bo nóż się otwiera w kieszeni. Do tego momentu ich broniłem bo liczyłem że skoro jest to pierwsza cała runda z całym stadionem to od razu będzie to dostępne. Widać nadzieja matką głupich.

Nie będe już nawet pisał, że skoro ceny na Liege są już od dawna znane to czemu nie możnaby puścić sprzedaży wiązanej? Byłoby szybciej i bardziej komfortowo.
popieram.
Klub wali w H - nie ma co.
Jakby robili sprzedaż wiązaną to pewnie wypadałoby dawać rabat... a tak kibic przyjedzie dwa razy bo mu zależy, spali dwa razy tyle paliwa po 6 pln / l a jak mu braknie kasy to od babci pożyczy.
Montują terminale podczas sprzedaży - co za perfidia - okaże się że będą czynne na wolnej sprzedaży i klub nie będzie charge'owany podczas wznowień tylko podczas wolnej aby zminimalizować koszty...

Basałaj człowieku zjeżdżaj albo podaj nazwiska tych ludzi, którzy odpowiadają za kanały sprzedaży bo jak ja bym taki numer w firmie odwalił - tzn utrudniał klientowi to byłbym od dawna na desancie.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując