Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2012, 23:17
0 22 napisał(a):Wyświetl post
On nie twierdzi czy był uczciwy czy nie tylko nie lubi gdybania. Ujebano nas, bo byliśmy z Warszawy
O jakim gdybaniu Ty piszesz?
Przecież to że mecz był ustawiony to rzecz oczywista,sporo grajków Wisły nieoficjalnie przyznała się do tego
A tym że ujebano Was bo byliście z Warszawy, to przypominasz mi najlepszych spiskowców od nas z forum
Ujebali Was bo to już był za gruby wał - żeby zachować jakieś pozory i móc dalej robić wały, musieli zareagować
Autentycznie nie mam pojęcia z jakiego powodu sporo ludzi z Legii, broni tego mistrzostwa używając do tego argumentów typu - nie było dowodów, bo w innych latach to było podobnie itp.

Fakty są takie że Legia mecz kupiła, bądź jak kto woli - Wisła sprzedała.Gdyby to było odwrotnie to rzygał bym takim mistrzem, zresztą reakcja w Krakowie była jednoznaczna - grajki które sprzedały(a były to osoby bardzo szanowane w naszych kręgach) zostały uznane za szmaty niegodne podania ręki

Wytłumacz mi dlaczego my nie mieliśmy z tym żadnego problemu a Wy czujecie się pokrzywdzeni gdzie de facto to Wisła zapłaciła za to wyższą cenę czyli spadek i 2 letnią banicję w 2 drugiej lidze?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując