domin_czyzyny napisał(a):

co za bezsens, czasem jak czytam Twoje posty, to się zastanawiam gdzie Ty żyjesz. Czy dla Ciebie Wisła to sukcesy pseudo-sportowe czy Tradycja, Wartości, Kibice, Wspólnota ?
Takie pomysły a`la desperat. Po co Ci te sukcesy sportowe kosztem takiego ryzyka?
Po pierwsze, to wcale T-F nie jest obecnie jakimś potentatem na gospodarczej mapie Polski, nie mówię o branży w której działa, ale ogólnie o gospodarce.
Po drugie, jak coś pójdzie NIE TAK to idziemy pod młotek i po Wiśle - zostają jedynie Kibice, a nie sympatycy "polityki transferowej" S.S.A. Wiele klubów na tzw. zachodzie tak działało i dziś przez długi są tam, gdzie kauflandowcy dupami szczekają...
Ogarnij się...
|
Jak widzę Tobie wystarczy kolekcjonowanie tytułów MP , które po za statystyką nic wymiernego klubowi nie przynoszą. Niestety żyjesz w archaicznym świecie gdzie wierzysz , ze wychowankami zdobywa się sukcesy miedzynarodowe. Otóż zdradze Ci pewną tajemnice bez kasy możesz w domu długopisy skręcać. A ryzyko w biznesie jest nieodzowne a piłka nożna to ryzyko. A z tym ryzykiem w razie niepowodzen w LM walczymy zawszegdy mamy mistrzostwo. I zazwyczaj konczy się wyprzedaza najlepszych zawodników. Nie widzisz ,ze w marazmie trwamy od bardzo długiego czasu ? Po co przytaczasz patetyczne slogany typu Tradycja Wartośc Kibice Wspólnota co to ma wspolnego z obecną sportową rzeczywistością

Dla Twojej wiadomości zacząłem Wiśle kibicować gdy sprzedali mecz i przegrali z Motorem Lublin 0:3 i spadli do 2 ligi. Miałem wątpliwa przyjemnośc poznać jak wygląda Dębica Bydgoszcz czy Stalowa Wola od strony sportowej. I nie chciałbym aby Wisła kisiła się tylko na krajowym podwórku. Ja się postaram ogarnąć bo moze nigdy nie zagramy w LM a Ty spróbuj sie obudzić.