Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2012, 15:50
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak byś wczoraj słuchał do końca to byś wiedział że materiały z badań profesorów z USA Antoni wysyłał już prokuraturze dwókrotnie. Tyle ze prokuraturę mamy niezależną i efektów zadnych to nie przyniosło. Ale dowody empiryczne są i nie zginą.

To co w końcu? Jest Rydzyk tubą propagandową PiS czy nie jest. Bo co wpis to inna bajka. Zapomniałeś jeszcze ze Rydzyk i Kaczyński odpowiadają za hiszpańską inkwizycję i zagładę żydów.

Co to znaczy będzie miał kasę na odwierty? A dlaczego bez PiSu ma nie mieć? Co to za dyskrtminacja? Przecież odnawialne źródła energii są dotowane i przez Polskę i przez UE. Rydzyk nie może dostać dotacji bo nazywa się Rydzyk i mówi prawdę o cudaku?

A kiedy skarb państwa wypłacał odszkodowania? Daty by mnie interesowały. Lech Kaczyński, tak sie odciął od raportu ze go poublikował.
Człowieku pisze Ci ,że gdyby były jakieś dowody to reakcja mediów polskich i zagranicznych byłaby inna ,non stop by o tym informawali , Polacy by masowo protestowali , rózne organizacje ochrony praw obywatelskich by biły na alarm . Niestety nie ma nic ,dowody sa na poziomie takim ,że mozna by to porównać do wypadku samochodowego , w którym BMW jechało 120 km/h na godzine ,na zakręcie ,na oblodzonej drodze,przypieprzyło w drzewo ,wszyscy zginęli i przyszedłby Macierewicz i zaczął się zastawiać ,że coś jest nie tak bo było mało płynu do spryskiwania szyb,albo znalazlby na tylnym siedzeniu dziure po papierosie a kierowca przeciez nie palil ! To se tego typu dowody z jakimi Macierewicz od poltora roku jeżdzi po Polsce , i sie kompromituje ,ale jak widać można znaleźć ludzi w ktorzy w to wierzą i jeszcze za to brać poselskie pieniadze.
Oczywiście ,że Rydzyk jest tubą pisowską i w 1 i 2 poście to napisałem , tylko z 10 lat temu Kaczyński widać miał inny interes polityczny ,teraz żyją w symbiozie
Z tego co wiem to L.Kaczyński nie opublikował 2giej cześci raportu Macierewicza ,a po wpisaniu do Googli pierwsze z brzegu które mi wsykoczyło:
8 gru 11, 17:18
PAP
MON ma przeprosić znanego dziennikarza Edwarda Mikołajczyka za podanie jego nazwiska w raporcie z weryfikacji Wojskowych Służb Informacyjnych; ma też zapłacić mu 30 tys. zł zadośćuczynienia - orzekł Sąd Okręgowy w Warszawie.

Sąd nieprawomocnie uwzględnił pozew Mikołajczyka o ochronę dóbr osobistych. Na mocy wyroku resort ma przeprosić go w "Rzeczypospolitej" i "Gazecie Wyborczej", zapłacić mu 30 tys. zł zadośćuczynienia i zwrócić 7 tys. zł kosztów procesu. To kolejna osoba, która wygrała proces z MON w takiej sprawie.