Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2012, 11:55
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zobacz sobie lepiej na użytkownika 022 - on dalej twierdzi, że mecz był uczciwy.

Tymczasem taki użytkownik 022 udaje, że nic się nie dzieje - to jest dopiero śmiech.
Nie wiem, może ja źle zrozumiałem 0 22, ale wydaje mi się, że on nie twierdził nigdzie, że ten mecz był uczciwy.

Chodzi tylko o to, że w tamtych czasach 3/4 mistrzostw była kupiona, a tylko Legii zabrali mistrza "bez udowodnienia winy". Wyszedł sobie koleś i powiedział - zabieramy mistrzostwo. I zabrali. A gdzie sąd? Gdzie udowodnienie winy?
Jak zabierać w ten sposób, to wszystkim i tyle. Wtedy byłoby to sprawiedliwe. Pamiętam mecz Polonii z Wisła gdzieś w okolicach 2000 roku, gdzie Poloniści strzelili gola w 98 minucie. Czemu wtedy nikt nie wyszedł i nie powiedział "cała Polska widziała"? Zabrać tytuł Polonii bo widać było, że to szwindel z ich strony na spółkę z arbitrem.

W ten sposób udupili tylko Legię, a przynajmniej kilka innych drużyn powinno mieć zabrane mistrzostwa w tamtym okresie za takie same "udowodnione" czyny.

Wy uważacie, że legioniści przesadzają. My zaś uważamy, że wy. Bo czemu tylko my mieliśmy ponieść karę w tamtych czasach? Czemu wszyscy udają, że tylko Legia kupowała? To też jest śmiech.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.01.2012 o godz. 11:57.
Odpowiedz cytując