Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2012, 21:56
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie wydaje mi się że słowa Basałaja miały na celu zmylić przyszłych kontrahentów. Bo niby że jak ? Wysyłamy oferte z zaznaczeniem że nie śmierdzimy groszem? Chyba że bierzemy ich na litość, ale oni bardzo dobrze wiedzą ile zarobiliśmy... a i tak wybiorą najbardziej dla siebie korzystną ofertę.

Co do tych milionów z Uefa , wcale nie zdziwiłoby mnie jeśli by się okazało, ze dawno je wydaliśmy. Właśnie na Meliksona i kontrakty.

Dziwne ze po latach posuchy nagle szastamy kasą ale już wizja sześciu wypłat Maaskanta dramatycznie wpływa na obsadę posady trenera.
A ty jak jedziesz kupić nowy samochód kosztujący 25 000 złotych za troche mniej to opowiadasz sprzedawcy że wczoraj sprzedałeś auto za 100 000 i dostałes lepszą pracę więc masz kase? Następnie pokazujesz mu walizkę z wyliczonymi 25 000 złotych po czym pytasz czy może zejdzie coś z ceny? Bo mi się wydaje, że raczej opowiadasz jaka to bieda u Ciebie, 25 000 to za dużo, nie stać Cie, może za 23 000 się zdecydujesz itd itp.

Łatwy przykład, Liverpool i Carroll. W normalnych warunkach Newcastle nie krzyknąłby sobie tyle za niego, ale wiedzieli, że The Reds potrzebują napastnika na gwałt i mają kasę bo sprzedali chwile wcześniej Torresa.

PS. A skąd wiesz, że to wizja sześciu wypłat dla Maaskanta wpłyneła na pozostawienie Moskala na stanowisku?

PS2. Jak widać po Tobie, na niektórych działa takie gadanie. No offence. Po prostu ty jesteś pewien, że nie mamy kasy mimo, że żadnego potwierdzenia na to nie masz.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 05.01.2012 o godz. 21:59.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując