Wyświetl pojedynczy post
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2012, 18:13
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Rybka1928; Hehe jasne i każdy klub klęknie i zgodzi się na to bo nazywamy się Wisła. W Polsce za kogoś liczącego się chcą tylko pieniądze

Śląsk od dawna zabiegał o Jirsaka a Kazimierczak nie jest podstawowym zawodnikiem WKS-u . Zabrze wysprzedaje wszystkich na potęge więc kasa + Jovanic dla Górnika nie byłby złym ruchem.Najtrudniej było by z Jagą ale to kwestia dogadania.
Dokładnie jak pisali przedmówcy Kaźmierczak wracał po kontuzji zdaje się zerwania więzadła czyli bardzo ciężkiej. Poza tym pewnie Tomek ma wyższy albo porównywalny kontrakt do Kaza w Sląsku. To samo z Jovaniciem, po co im gorszy i droższy bramkarz ? Prędzej wezmą kogoś z Radzionkowa lub swoich juniorów. A za Kupisza kogo chcesz dać ? Kirma ? A pomyśl jaki on ma kontrakt w Wiśle. Poza tym czy my tak znowu potrzebujemy tego LO ja myślę, że Kaziu ma nadzieję, że bedzie tam grał Nunez i w mojej opinii nadaje się tam, a w razie czego jest przecież Paljić. Z resztą i tak to nasze dywagacje a wiadomo, że Wisła zrobi w tym okienku maks 2 transfery.
Odpowiedz cytując