Wyświetl pojedynczy post
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2012, 11:39
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Selim Benachour - zawodnik portugalskiego Maritimo,za pół roku kończy mu się kontrakt.Wychowanek PSG,ofensywny pomocnik,świetna technika i uderzenie.
Bardzo dobry grajek, strzelił nam o ile pamiętam bardzo ładną bramkę w barwach Vitorii Guimaraes. Cleber na pewno go kojarzył, i pamiętam że swego czasu gdy Selim odchodził z tego klubu z powodu jakichś problemów, wydawało mi się, że jest szansa, że trafi do Wisły, ale to były tylko życzenia. Szkoda, bo to byłby taki Melikson
teraz nawet nie wiem co on potrafi

a o Bandalovskim też się wspominało już parę miesięcy temu.

Cytat:
Ciekawe czy jesteśmy w stanie wygrać z Lechem bezpośrednia rywalizację o piłkarza.
Sportowo na pewno - jesteśmy mistrzem, gramy w pucharach, i wydaje mi się że mamy lepsze perspektywy piłkarskie od poznaniaków. Kibicowsko (stadion, ilość kibiców) mniej więcej z perspektywy piłkarza tak samo, miasto mamy większe i ładniejsze...bazą nasi piłkarze się nie przejmują raczej, więc nie porównuję
zatem Wisła musiałaby dać dużo słabszą finansowo ofertę, jeśliby miała przegrać taką licytację.

a propo plotek, przy wywiadzie z Boguskim padło stwierdzenie, że asystentem Moskala mógł zostać także Szymkowiak.
Odpowiedz cytując