Drozd strzel sobie barana o sciane, bo to twoje pienienie sie niczemu dobremu nie sluzy. Nie umiesz grzeczniej odpowiadac? Wklej swoje zdjecie lub daj linka do kamerki, chetnie zobacze jak Ci slina cieknie z mordy gdy odpisujesz na watku.
Jestes tak przezarty frystracja ze do Ciebie nie trafiaja zadne sensowne argumenty, ba, w odpowiedzi na nie dajesz za kazdym razem brednie. Ja sie pomylilem w cyferkach budzetowych o 25 mld w stosunku do zakonczonego roku 2011. Pomylilo mi sie, sorry.
Ale Twoje brednie na temat 100 mld deficytu to lekka przesada. W koczacym sie wlasnie roku mialo byc 35 mld, bedzie 25 albo nawet ciut mniej. 2010 byl rekordowy to fakt, ale do granicy 100 mld nawet sie nie zblizylismy. Wiec nie koloruj, tylko pisz prawde. Wez sobie do serca banner na niezaleznej, pisza prawde - bo oni klamia.
PS1. I nie wkladaj mi do ust swoich bredni, tylko naucz sie czytac ze zrozumieniem. Ja nigdzie nie napisalem ze mamy porownywac sie do do japonii czy innej Norwegii. POdalem przyklady panstw, ktore jak kazde inne, wypuszcza obligacje aby zdobyc tani pieniadz. Kolega nie wierzyl, to mu podalem. A ty jak zawsze zrozumiales jak chciales. Kto tu jest lemingiem?