Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2012, 15:19
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto ogarnie ten burdel jak sie Staszkowi kontrakt skończy w lecie. Akurat wielu szrotowych obcokrajowców może odejść z klubu. To akurat nie jest problem, że moga oni odejść, nikt za nimi płakał nie będzie. Tylko kto ten skład uzupełni, bez Stacha niechybnie jednych słabych zastapią inni słabi.

Jak dla mnie - przedłużyć kontrakt z Valckiem to będzie najważniejszy transfer lata.
Oczywiscie to nie jest przypadek ze tyle kontraktow konczy sie w lecie. Stan pieknie sie ustawil, bedzie Wisle niezbedny (tzn ja wiem ze Zdzichu ma ambicje i chcial by go odstrzelic ale umowmy sie nawet on ze swoimi ukladami nie jest w stanie uzupelnic tak duzych brakow ). Ludzie widza skuteczna prace Vlacx'a i mysle ze zdecydowana wiekszosc chcialaby (ciekawe jak SKWK moze jakis list otwarty w tej sprawie bo przeciez na jego miesce jest Kapka Wislak z krwi i kosci ) zeby zostal, oczywiscie Valcx moze tez negocjowac twardo (lepsza pensja, wiekszy budzet transferowy, swoboda chocby przy wyborze trenera itp) i niekoniecznie musi sie dogadac ale na dzien dzisiejszy wydaje sie ze to on trzyma wszystkie karty.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując