Wyświetl pojedynczy post
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2012, 10:59
Kolejny raz z rzędu muszę napisać, że ja Was totalnie nie rozumiem. Zamiast dyskutować o polityce transferowej i szczególnie o tym, co przed nami, to staracie się jeden drugiego zniszczyć i upokorzyć. Gdzie tu sens i logika? Jako kibice Białej Gwiazdy powinniśmy w pierwszej kolejności stawiać na wzajemny szacunek.

Transfery, które już miały miejsce wyszły, jak wyszły. Wierzę - i każdemu z Was to radzę - że każdy z nich został przeprowadzony ze ściśle określonych celów, mając na uwadze realne możliwości finansowe klubu. Musi do Was dotrzeć, że Wisła Kraków jest klubem biednym i najczęściej może brać jedynie grajków z kartą na ręku. Są wyjątki, ale sporadyczne.

Odnośnie samej polityki transferowej:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...efensywe_.html

Tu pełna zgoda dla Iwana. Zobaczymy w momencie otwarcia okna, czy władze klubowe myślą podobnie. Mam nadzieję, bo wydaje mi się, że to sprawa kluczowa dla sukcesu. Podobnie ciekawi mnie sytuacja transferów wychodzących, gorąco trzymam kciuki aby udało się na przestrzeni najbliższych sześciu miesięcy sprzedać kilku zawodników, ew. rozwiązać niektóre umowy.

Tyle. Więcej spokoju panowie, nerwy na własnym forum nie są nikomu potrzebne.
Odpowiedz cytując