Kocur napisał(a):

Przestań już pier...ć w tym temacie bo się nie da wytrzymać - sami kumaci pewnie chodzą z Basałajem na piwo codziennie.
A za to powinien być wylot
|
Ej Kocurze, wrzuc na luz. Szkoda zdrowia. A jak chcesz banowac, to napisz oficjalnie do modów i zanieś im moje grabki.
Nic zdrożnego na mysli nie mialem. Mam swoja opinie co do naszego sztabu i sposobu jego kompletowania, ot co. Jedni widzą wiślackiego Guardiole, ja oszczędności w budżecie. Jedni politykę długofalową opartą na Moskalu, ja niekompetencję naszych włodarzy, którzy nie byli przygotowani na zwolnienie Maaskanta. Ty widzisz...no właśnie nie wiem co widzisz w Musiale, no ale coś najwyraźniej dostrzegasz; a ja widzę tu rękę Pana Adama, który nawet swego czasu obecnego sędziego Tomasz Musiała wsadził za ladę do Wiślackiego Swiata.
Jakoś se te klocki składamy, Tobie wychodzi co innego, mnie co innego. Cest la vie.
Schowaj pazurki, możemy się różnic w sposób, wiesz - ładny.
A tym, którzy tak ochoczo dewaluują pozycję asystenta, sprowadzając ją do roli gościa, który ustawia pachołki na boisku i czasem piłkę napompuje przypominam, że obecnym pierwszym trenerem Wisły Kraków jest Kazimierz Moskal, którego dotychczasowe doświadczenie właśnie do roli asystenta się sprowadza.