Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2012, 13:54
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Jakich symulek?!

Byłem ze znajomym z USA na rewanżu z Fulham - on siedział z Angolami (bo kibicuje Dempsey'emu), a ja z naszymi. Po meczu powiedział mi że gościu z 11 był po prostu nie do zniesienia i cały czas symulował, bez przerwy. Podobno cała trybuna nieustannie na niego buczała, ale myśmy tego nie słyszeli bo sami byliśmy głośno i przy nas Angole nie mieli siły przebicia
i niech buczeli o On to wytrzymał i grał swoje a mam to gdzies jak sie czuli kibice Fulham

O czerwonej kartce z pierwszego meczu nie muszę wspominać. No i jeden "wywalczony" karny w lidze. Gościu cały czas aktorzy, a jak tego nie widzisz, to albo jesteś tak zakochany w naszych piłkarzach, że nie uznajesz popełnianych przez nich błędów (jak Maaskant z Jaliensem), albo po prostu nie widzisz rzeczy zbyt dokładnie .
http://www.youtube.com/watch?v=t8dEI_NAFuk

popchnął go bez piłki sędzia miał prawo dać kartke, wiec o co chodzi ?

pomogło nam to w zwycięstwie pomogło brawo dla Nuneza za spryt i umiejętność wykorzystania okazji czyjejś głupoty

jak to juz ktoś napisał jakby to zrobił Inzagi to boiskowa inteligencja jak zrobił to piłkarz z naszego klubu to oszust takie typowe samobiczowanie

Obiecujący? Możesz napisać dlaczego? 0 goli, asyst sobie nie przypominam (były jakieś?), strzały z dystansu cały czas wali obok bramki, brak szybkości, nie ma jakiejś rewelacyjnej kondycji. Nic w nim nie widzę. Jakby nazywał się Brud i nie był z Argentyny, to by brać forumowa już po nim jeździła, że to nie ten poziom.
bardzo obiecująca jest jego gra jego inteligencja, technika gra w ofensywie i defensywie itd. co nie znaczy ze ogólnie zagrał rundę na jakimś super poziomie, jak na defensywnego pomocnika bardzo dużo nam daje w ofensywie a On dopiero zaczął grac na tej pozycji i w europie co tez wymaga przystosowania
alejasienieznam
Odpowiedz cytując