Wyświetl pojedynczy post
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2012, 11:26
westersyl napisał(a):Wyświetl post
A ja bym się zdziwił i to bardzo bo jest to zbyt dobry piłkarz aby tam grać... zwłaszcza, że w obu klubach bieda...
Wiadomo, że liga Boliwijska jest trochę dzika taktycznie ale gość ma duże możliwości motoryczne, techniczne - potrafi prowadzić piłkę na szybkości czy przerzucić piłkę na drugą stronę słabsza nogą.
Czy ja wiem, czy za dobry? Pamiętam, jak do przeciętnego Bełchatowa ściągano Costlego, Herrerę i Sancheza bodajże, a Cristian Diaz również nie przychodził do takiego Śląska, jak postrzega się go teraz.
I kto jak kto, ale wydaje mi się, że Cracovia miałaby pieniądze na takich piłkarzy, zresztą nie oszukujmy się, jest w naszej lidze parę klubów, które takiego chłopaka nam mogą sprzątnąć. Najbardziej obawiam się Polonii lub Śląska, natomiast pocieszająca dla nas jest myśl, że nasz Stan wydaje się posiadać mocne rozeznanie w rynkach południowej Ameryki - casus Nuneza, który ponoć był przez niego obserwowany nawet na tamtejszych treningach (źródło - wywiad z zawodnikiem).

Naturalnie podstawą jest jednak to, że nikt z nas nie ma tak naprawdę pojęcia, co ten boliwijski facet potrafi.
Odpowiedz cytując