Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2011, 15:44
michael napisał(a):Wyświetl post
Może w tym tamcie ktoś dałby mi info na temat jakiejś solidnej siłowni w okolicach Rynku w Krakowie po w miarę rozsądnych cenach? Byłbym wdzięczny

w Puree w Angel City jest spoko... chodzę tam od od kilku miesięcy.
Chodzą tam też Biton i Melikson... nawet gadałem z nimi jakiś czas temu nt. zdrowia Melexa i tego czy Biton zostanie w Wiśle
chciałem rezultaty rozmowy napisać w odpowiednim temacie, ale zaraz niektórzy by zaczęli po mnie jeździć i nazywać fałszywym prorokiem.
tak na marginesie... wiecie że nasi izraelscy piłkarze wynajmują znajomego tłumacza raz w tygodniu i każą mu tłumaczyć wszystkie artykuły na ich temat... są nawet zarejestrowani na tym forum
jak Dudu przyjdzie tam na siłke ze swoją dupą to wszyscy się na nią patrzą... taka małolatka, ale jak kokietuje to masakra... te jej przysiady z hantelką ahhh....
ale nie o tym miałem pisać... siłownia Puree... trochę sprzęt na sprzęcie ułożony, ale dużo maszyn jest. Codziennie kilka razy prawadzony jest trening cardio dla wszystkich chętnych, jakieś jogi, jogingi, katowanie brzucha zbiorowe itp. ogromny minus... tylko jedna ławka na klatke... w pon trzeba pół godz. czekac w kolejce az wszyscy zrobią swoje... cały czas chodzą insruktorzy którzy albo cię zaasekurują, albo coś doradzą... mi doradzało 3 i rady każdego z nich nie pomogły wszystko nowe... spoko prysznice, safki, jak na każdej siłowni jest kilku pedałków którzy przychodzą ćwiczyć w nagelowanych włosach i modnych super ubrankach... ale sa też normalni ludzie którzy przychodzą tam w wiadomych celach...

nie wiem jakie są ceny... ja płacę 109zl. ale miałem 2 miesiące za free...
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 31.12.2011 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując