Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2011, 13:28
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
uwaga... ciężka rozkmina... czy ktoś się podoła
moja sytuacja wygląda następująco...
pól roku temu mnie troszeczkę połamało... 3 miesiące spędziłem na dupie (złamałem obie nogi)
w tym samym czasie rzuciłem palenie...
od tego czasu przytyłem 21 kg... wiem w chu... dużo :/
chodzę na siłownie do puree od 4 miesięcy i nie mogę zrzucić ani kg. brałem treningi z konsultantami, byłem u dietetyka...
na siłowni którąkolwiek partie mięśni bym nie ćwiczył... strasznie mnie pompuje... zawsze tak miałem, rozstępy i te sprawy. Niestety cały czas rosnę... nie spalam tłuszczu, a buduje mięśnie...
chodzę na basen i biegam... ale długo nie mogę wytrzymać bo miałem rozwalone kości śródstopia i po 2 km jest ból nei do zniesienia że czasami po taxe musiałem dzwonić żeby mnie pod dom podwieźli...
Prosiłbym kogoś kto na prawdę ma jakieś pojęcie o tym żeby mi coś zaradził... żeby zrzucić pare kg... najlepiej 25kg. może jakaś baaaardzo rygorystyczna dieta, albo clenbuterol (przeczytałem o tym na jakimś forum) plan treningowy... nie wiem!! muszę się ogarnąć... takie postanowienie noworoczne
jak coś to napisze odrazu: wiek 26lat, waga 116kg, wzrost 190cm, mam na imię Kamil i jestem alkoholikiem
za pomoc z góry serdecznie dziękuje :]
Jak interesują Cię konkrety to przeczytaj:
na siłownię możesz chodzić tylko po to, żeby pobiegać na bieżni albo na rower.
Ciebie teraz interesuje rzeźba a nie masa ani siła, więc musisz:
- skończyć z jedzeniem po 18:00 - koniecznie
- łazić na basen (najlepiej zamiast tej siłowni) - na basenie pracują wszystkie partie mięśni na siłowni jest to selektywne.
- zamiast wieprzowiny i wołowiny wcinaj drób (indyk, czasami kurczak - ale bez kaczek i gęsi bo są tłuste).
- nie jedz bananów ani winogron.
- jedz częściej a mniej - najlepiej 5 posiłków.
- koniec z białym pieczywem - nieraz będziesz musiał kupić droższy ale zdrowszy chleb - polecam żytni krojony z Almy.
- a tak to owoce, nabiał chudy, warzywa na parze.
- Wspierająco 2x300 mg L-karnityny dziennie - obniża LDL w krwi.
- Zmień masło na Florę pro Activ.

Jak masz konkretne pytania to wal na priv - chętnie pomogę, jakąś wiedzę mam.

PS: jak będziesz tak cisnął na tej siłowni po długiej przerwie to nabawisz się jakiejś przepukliny i będzie kłopot ( z tego co piszesz nasz nadwagę, pytanie czy poszło Ci w brzuch czy w coś innego).

Aha - zapomniałem - jak masz nadwagę a miałeś połamane nogi....to nie siłka stary, przykro mi...na razie przynajmniej musisz zrzucić nadmiar.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując