Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2011, 18:42
Taka posucha, że aż sam coś wrzucę.

Najlepszy forumowicz: brak wyraźnego lidera

Miss forum: -

Innowierca: sartre

Żartowniś: niestety brak

Najmądrzejsze posty: wszyscy, którzy się ze mną zgadzają
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nikt mnie nie zaskoczył w tym roku

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): nie stwierdziłem

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): jak wyżej, większość starych użytkowników.

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: większość mam w zablokowanych - m.in Dariook, Jose481, alkoholik...
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): brak

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):

Najweselszy post:

Najgłupszy post: polityka transferowa, większość postów pisana w trakcie meczów.

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): JOSE481

Najlepszy moderator(dlaczego?): -.

Najgorszy moderator (dlaczego?): -

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Rankingi UEFA, To i owo na luziku.

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): -

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku)
te kilka minut meczu z APOELEM, awans w LE.
Odpowiedz cytując