Jezu, całego posta mi skasowało.... No to jeszcze raz:
Najlepsza gra roku: Uncharted 3 i już

Najgorsza gra ( z tych, w które grałem) : Bulletstorm dlaczego? Jak ktoś pisze że CoD to "korytarz, to polecam Bulletstorm. NIE MOŻNA SKOCZYĆ KIEDY SIĘ CHCE! Brak normalnego multi. Skillshoty się nudzą i to szybko.
Pozytywne zaskoczenie: CoD MW3 - nie liczyłem na nic wielkiego, a to Single player 100X lepszy niż w BF3. Ok Devil, zgadzam się że mało urozmaicony, ale spójż na FABUŁE! BF3 to posklejane na siłe misje, MW3 przemyślany scenariusz i zarąbisty nastrój oraz genialne sceny, np w Paryżu...
Negatywne zaskoczenie: BF3 - dlaczego? Single do d., brak splitscreena - do d., ilość misji dodatkowych do d., liczba graczy (na konsoli oczywiście) / wielkość map - do d. Ja rozumiem że na tak wielkich mapach 64 graczy jest ok. Ale u nas konsolowców - PUUUUSTKI. I największy minus - zniszczenia. Liczyłem na coślepszego niż w Bad Company 2, a tu nawet głupiego kontenera sięnie da zniszczyć, a kamienice na mapie "Przeprawa przez sekwanę" Stoją i choćby wszystkie czołgi w nie strzelały to sięnie zawalą poza fragmentem frontu. A taką miałem nadziejęna walkęna zgliszczach miasta

)
Gdybym mógł dodaćinne dobre wg mnie gry w tym roku: Dark Souls, Deus Ex, i Killzone 3.
Wszystkiego najlepszego Koledzy Konsolowcy w nowym roku - doskonałych gier i czasu na ich ogranie
Devil, miałeś sumować wyniki