Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2011, 12:05
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że Ty doskonale wiesz jak gra lewą nogą Wojtkowiak. Jaki mecz zawalił grając na lewym środku obrony?

Gdy przychodził trzeci prawonożny stoper (Jaliens) nie widziałem takich protestów. Czy ludzie protestowali, że Marcelo gra z Głowackim? Skąd, więc przekonanie, że Wojtkowiak nie dałby rady?
Ale Ty nie rozumiesz o co mi chodzi . Czy ja protestuję w jakiś sposób ? Nie więc nie pieprz , czy ja twierdzę że Wojtkowiak nie dałby rady z lewej strony ? Nie co nie zmienia faktu, że optymalna pozycja dla Niego to prawa strona środka obrony . Jednak ciągle uważam że najlepszym rozwiązaniem na środku obrony jest zestawienie prawonożnego z lewonożnym ! I wiem ,że nie tylko ja tak uważam oczywiście pod warunkiem że Ci dwaj prezentują odpowiedni poziom ale to już inna sprawa.

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Chodzą plotki, że Ci piłkarze Agon Mehmeti (Malmo), Emin Nouri i Ricardo Santos (obaj Kalmar) dołączą do Wisły Kraków. Wie coś więcej ktoś na ten temat?
Gdzie chodzą te plotki ? Tylko nie pisz ,że ktoś tak napisał w komentarzach na jakiejś stronce . Z tej trójki kojarzę tylko tego Mehmetiego czy jak mu tam z tegorocznych europejskich pucharów . Niby ciekawy ale jakoś specjalnie na kolana nie powala choć z pewnością ciekawsze opcja od Piecha...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 30.12.2011 o godz. 12:13.
Odpowiedz cytując