Wyświetl pojedynczy post
szadi83
Junior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2011, 22:36
Ja dodam od siebie, że powinno być więcej miejsc parkingowych, dodatkowo powinny one być darmowe - można by 3/4 placu przed C przeznaczyć na parking - nie wiem czy jest to kiedyś w planach - czy tam po prostu musi być asfalt tylko - tyle miejsca pod stadionem totalnie niewykorzystanego.
Pomysł z droższą ceną biletu na C [+ 2 zł na oprawy, podobnie odpowiednio wyższa suma do karnetu] też mi się podoba.
Na telebimach powinny być puszczane co najmniej skróty z bieżącego meczu. Dodatkowo obok nich jest trochę miejsca na konstrukcji - można to wykorzystać na reklamę - przecież każdy kibic spojrzy tam w trakcie meczu przynajmniej kilka razy, więc idealne miejsce na reklamę.
W trakcie przerwy powinny być jakieś dodatkowe atrakcje [mnie to nie jara, ale kibice są różni, a chcemy przyciągnąć ich na mecz jak największą ilość więc czemu nie] np. jakieś losowanie co mecz miejsc i upominki fajne - np koszulki klubowe.
Jeśli chodzi o palenie to z racji tego, że jestem niepalący również wolałbym, aby nie palił przede mną jakiś kolo i mi zepsuł cały mecz, ale tego raczej się nie zmieni, a już na pewno nie na C - ale fakt wkurza mnie bo przez to zamiast dopingować - kaszlę ;]
Klub powinien również pomyśleć o stadionie - aby z zewnątrz bardziej zachęcał do przybycia na niego a nie odpychał [mnie to nie interesuje, ale jak już pisałem wielu na to zwraca uwagę]
W sumie wszystko co piszemy to fajne inicjatywy, które może w kilku % zostaną kiedyś zrealizowane ale i tak najważniejsza jest gra Wisełki
Mistrzem Polski jest WISŁA !
Odpowiedz cytując