KaSzTaN napisał(a):

Coz nie bede znizal sie do poziomu wiele ludzi tutaj, czytanie ze zrozumieniem jednak klania sie.... Zyczybylbym wiecej tak "tepych" ludzi w tym kraju jak ja, ale widac ze jednak z tym moze byc problem..
Czy ja gdzies narzekam ze jest za drogo? Stwierdzam ze mialo byc taniej a nie jest. Pozatym nie liczcie PP na rowni z liga, to w koncu PP.. Uwazam ze ceny sa jak najbardziej ok.
Jednak sama obnizka w sobie nie pomoze, bedzie wiecej ludzi ale bedzie wynikac to z rangi rywala... Wisla marketingowo jest niezwykla statyczna, brak jakiejkolwiek interkacji... Zwiekszac profity mozna albo przez inwestycje [wprowadzanie nowych produktow(uslug), marketing, obnizke cen (jednoczesnie zwiekszajac wolumen sprzedazy)] albo przez ciecie kosztow.. i poki co w wiekszosci Wisla obcina koszty caly czas, podczas gdy to jest strategia krotkofalowa i w dluzszym okresie nie ma prawa dzialac.
Wy madrzy ludzie ktorzy tak wielce sie tu wypowiadacie, z checia poslucham jak macie wizje rozwoju strategicznego Wisly ?
|
Ty się już nie ośmieszaj.
Później przychody Wisły z biletów wyglądają tak:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html
i to jest ku.wa dla mnie wstyd.
żal wam 25-60 zł na Wisłę za mecz?!
bez łaski, tylko nie nazywajcie się kibicami.
to jest kpina.