Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2011, 15:18
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Od siebie dodam że powinny być wydzielone miejsca do palenia. Przy tak marnej frekwencji na sektorach innych niż C D G stewardów jest niemal tyle co osób na sektorze i nie da się zapalić niezauważonym. Znam osoby które przez to nie chodzą na mecze, bo nie wytrzymają 70 minut bez papierosa.
Myślę, że jedyne sensowne rozwiązanie to specjalne, filtrowane i oszklone kabiny, które mogłyby się znaleźć ale niestety wewnątrz trybuny (czyli nie da się wtedy oglądać meczu). Coś takiego jest na lotniskach europejskich, np. w madryckim Barajas. Droga inwestycja, chyba że dołożą (w zamian za sponsorski baner na tymże) się koncerny tytoniowe, np. Philip Morris.

Natomiast mnie strasznie irytuje brak możliwości przekazania karnetu innej osobie na konkretny mecz. Chodzi przede wszystkim o członków najbliższej rodziny. Niestety, zdarza mi się pracować w weekendy więc mecz całkowicie odpada, a brat może by i się wybrał na darmowy mecz na żywo - tylko że się nie da.

Dla klubu to żadna strata, ba - nawet zysk. Sektor E zamiast straszyć pustkami w meczach z outsiderami byłby nieco pełniejszy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując