Ajax napisał(a):

Nie no strasznie podrożały!!!!!
1.66 PLN za 5 meczy TOP to strasznie drogo!!! a do tego jeszcze zniżka na potwornie drogie bilety na 1/16 PUEFA. Za przyjście na stadion Wisła powinna dopłacać.
Idę jeszcze ponarzekać na brak kasy na transfery, akademię i beznadziejną politykę Wisły.
Normalnie granda, Targowica i czyste zło!!!
PS. Myślę że jeden baranek nie wystarczy
Zawsze mnie intrygowało co siedzi w głowie ludzi którzy zawsze i wiecznie narzekają.
|
Coz nie bede znizal sie do poziomu wiele ludzi tutaj, czytanie ze zrozumieniem jednak klania sie.... Zyczybylbym wiecej tak "tepych" ludzi w tym kraju jak ja, ale widac ze jednak z tym moze byc problem..
Czy ja gdzies narzekam ze jest za drogo? Stwierdzam ze mialo byc taniej a nie jest. Pozatym nie liczcie PP na rowni z liga, to w koncu PP.. Uwazam ze ceny sa jak najbardziej ok.
Jednak sama obnizka w sobie nie pomoze, bedzie wiecej ludzi ale bedzie wynikac to z rangi rywala... Wisla marketingowo jest niezwykla statyczna, brak jakiejkolwiek interkacji... Zwiekszac profity mozna albo przez inwestycje [wprowadzanie nowych produktow(uslug), marketing, obnizke cen (jednoczesnie zwiekszajac wolumen sprzedazy)] albo przez ciecie kosztow.. i poki co w wiekszosci Wisla obcina koszty caly czas, podczas gdy to jest strategia krotkofalowa i w dluzszym okresie nie ma prawa dzialac.
Wy madrzy ludzie ktorzy tak wielce sie tu wypowiadacie, z checia poslucham jak macie wizje rozwoju strategicznego Wisly ?