Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2011, 14:17
Cytat:
10 zł zniżki na sam karnet, ale już zniżek na mecze pucharowe już nie doliczysz+ oszczędzony czas pieniądze na dojazd i wygodę... wyjdzie więcej niż 10 zł.
No jak mam doliczać do znizki lojalnościowej, obniżkę cen na mecze pucharowe? Jak dotyczy ona wtedy wszystkich karnetowców(a jak żeby inaczej)? Podobnie co do czasu i benzyny..Przecież nie przedłużą mi go na telefon?
Klub również na mnie oszczędza, bo nie musi drukować biletu, obsługiwać mnie co tydzień w kasie, a w dodatku dostaje hajs z góry, który na koncie podrosnie o kolejne 4-5 % w skali roku

Jesli siebie nie traktujesz jako klienta to słusznie, fajnie zeby klub to docenił również. Jesli dla Ciebie upust 4-7% przy wznowieniu n-tego karnetu to sporo to ok. Ja bym wolał dostać te 10-15% lub jakiś inny ekwiwalent, nagradzany za odpowiednią ilość punktów, zbieranych zarówno za mecze u siebie, jak również wyjazdy..Chyba byłoby to sprawiedliwe, zważywszy na fakt, że jeden wyjazd to koszt najtańszego karnetu..Ale, że klub w tej sytuacji traktuje Cie, już nawet nie jako swojego klienta(tylko PKP czy np. Legii), to ma to w d....I nawet 1zł od biletu nie odpali na Ultraskę, ale potem filmikami na głównej i FB się chwali, jaka to cudowna atmosfera..

Najważnieszje, żeby okazało się, ze mecze z Legią, żydami czy Śląskiem będą o TOP3, a nie o pietruchę..Bo to wpłynie najbardziej na popyt na te bilety..

Teraz najważniejsza kwestia.. to zrobic wynik w okolicach 15 tyś. karnetów i frekwencji na meczach "nietopowych" koło 22-23 tysi, bo jesli frekwencja się nie podniesie, to Basałaj stwierdzi, że na ch.. mu te dodatkowe 3-4 tysiące osób, jak pieniędzy w kasie mniej..A najwierniejszych mozna doić bo i tak za 2 tygodnie wrócą..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 29.12.2011 o godz. 15:04.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując