Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2011, 20:43
Dwa cytaty z wywiadu:

Cytat:
W czerwcu Burliga będzie musiał wrócić do Krakowa, tylko co się stanie, jeżeli Ruch kosztem Wisły wywalczy awans do europejskich pucharów? – Takie jest życie piłkarza i będę musiał to przyjąć. Mam nadzieję, że zarówno Ruch jak i Wisła zajmą miejsca premiowane startem w europejskich pucharach i nie będzie takiego problemu – dodaje zawodnik rodem z powiatu suskiego.
Cytat:
Nie było sygnału z Krakowa po tym, jak Kazimierz Moskal został trenerem Wisły, żeby wrócić już teraz pod Wawel i pokazać swoje umiejętności?

- Nie było żadnego sygnału, a sam nie wiem, czy byłoby to takie proste. Jestem wypożyczony do Ruchu do czerwca i nawet, gdyby Wisła chciała skrócić wypożyczenie, to czy kluby by się porozumiały. Na pewno do czerwca jestem w Chorzowie i będę robił wszystko, żeby Ruch był na jak najwyższej pozycji w tabeli.
Oficjalna strona klubowa tuż po wypożyczeniu Burligi do Ruchu:

Cytat:
Dzisiaj do Ruchu Chorzów wypożyczony został Łukasz Burliga. Zawodnik, który od kilkunastu dni przebywał na testach w chorzowskim klubie, w poniedziałek oficjalnie stał się zawodnikiem Ruchu na rok. Po tym okresie zespół z Chorzowa zapewnił sobie opcję pierwokupu Burligi.
To jak to jest z tą opcją pierwokupu? Jest ona, czy jej nie ma?
Odpowiedz cytując