Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2011, 11:43
Str@żak napisał(a):Wyświetl post
"Mialem na myśli Gwarek napisalem Górnik. W sumie duzej roznicy nie ma" - to mnie rozbawiło najbardziej!

Jeżeli nie ma dla ciebie różnicy pomiędzy klubem Ekstraklasy, a klubem A - klasy to resztę zostawię bez komentarza, szkoda mojego czasu (Gwoli ścisłości - w ostatnim sezonie gdy grał Cywka Gwarek awansował z A - klasy o szczebel wyżej)
Zwracasz mi uwagę, a sam nawet nie masz pojęcia o tym że grał w A - klasie. Porażka.
no i widzisz. Dla mnie duzej roznicy nie ma bo mysle o tym skad pochodzi Cywka.
Po za tym oczywiscie jestes pewien ze Cywka był piłkarzem w A-klasie, a nie np. w Mistrzostwach Polski juniorów czyli najwazniejszej batalii chłopców z Gwarka.

No ale jak pisałem, mozna wszelkie niesnaski wyjaśnic. Będziesz na turnieju ?

stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Owszem miał ojca kierownika w Stali Sanok, ale co z tego. Widziałem go na każdym mecz u siebie przez kilka sezonów, w Pucharze Polski też, zawsze pokazywał wysoką klasę. To że ojciec pracował w mało znaczącym klubie nie oznacza że ot tak kupiła sobie go Polonia Warszawa czy później Banik
Bagatelizujesz. Wszystko ma znaczenie, akurat znam dosc dobrze klimat tejże ligi.w PT jest chłopak co grac w piłke nie potrafi a tata jest v-ce prezesem i go pcha na siłe. W kazdym mniejszym klubie cos takiego jest, czasem jednak piłkarz okazuje sie ze ma talent jak np. Sadlok a czasem go nie ma.W tej Polonii o ile pamietam szansy nie dostał, gdyby był dobry to by dostał jak pokazuje przykład Gliwy chociażby co nie ?
Do tego ten Banik jeszcze...co to w ogole jest Banik ? Przyszedł Bozok z Ruzemberoka i kopie sie teraz po czole. Przyszedł do Cracovii Masaryk i nie miał szansy liznąć pierwszego składu a na Słowacji bramki bije. Przyszedł Jarabica to sie z niego śmiali. Vidliski wypominał nie będe. No ale Jeż niby coś tam gra, niby. Kto jeszcze sie sprawdził, bo tych co byli odpadami było więcej...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.12.2011 o godz. 12:01.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując