szprotson napisał(a):

Udajesz debila teraz ?
1.Cywka był na testach w Wiśle, nie wiem jak ci to udowodnic zdjecia mam Ci pokazac?
2.Mialem na myśli Gwarek napisalem Górnik. W sumie duzej roznicy nie ma bo kluby maja pomiedzy sobą umowę. Ale zapewne to wiesz w koncu piszesz zejestes starszy.
3.Testy były niedługo po tym jak Cywka wygrał mistrzostwo.
4.Piszesz ze taki :młokos: nie miałby szans z Błaszczykowskim i Gołosiem,a do tego argumentujesz to A-klasa? Tylko skąd ta A-klasa? No ale po 1. Gołos nie był naszym podstawowym zawodnikiem a Kuba rowniez przyszedł z dupy ligi.Jakby Cywka był dobry to by go podpisali. 2 tygodnie pozniej podpisał kontrakt z Wigan.Ale u Nas sie nie spodobał. Nie wiem czy wiesz ale w Wiśle nie tylko patrzy sie na aspekt piłkarski.
5.Piszesz ze jesteś starszy to czemu w swoim panelu nie zaznaczyłes wieku ?
6.Z racji ze to jest forum, mam nadzieje ze wszyscy koledzy wyzej w koncu wiślacy udzielajacy sie na wiślackim forum, bede obecni na najblizszym turnieju gdzie mozna wypic piwko i wyjaśnij niesnaski. Będziecie ?
|
"Mialem na myśli Gwarek napisalem Górnik. W sumie duzej roznicy nie ma" - to mnie rozbawiło najbardziej!
Jeżeli nie ma dla ciebie różnicy pomiędzy klubem Ekstraklasy, a klubem A - klasy to resztę zostawię bez komentarza, szkoda mojego czasu (Gwoli ścisłości - w ostatnim sezonie gdy grał Cywka Gwarek awansował z A - klasy o szczebel wyżej)
Zwracasz mi uwagę, a sam nawet nie masz pojęcia o tym że grał w A - klasie. Porażka.