Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2011, 22:10
Najlepszy forumowicz: FraMat

Miss forum:
Ela, Kibicka

Innowierca:
Warszawiacy!

Żartowniś:
gigant!

Najmądrzejsze posty:
wolfy, Pablo84, Kocur, 1q2

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):
milosz

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):
westersyl

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):
RWD
, orzeu

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:
wiktorpiekarski

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):
1q2.

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):

thechris napisał(a):Wyświetl post
Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach.

Najweselszy post:

upocony_jaja napisał(a):
Kto ma numer gadu do metala?

Najgłupszy post:

thechris napisał(a):Wyświetl post
Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach.
Najmądrzejszy post:
Większość postów FraMata, analizy punktowe Wit.ka

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):
gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):
kolejne wcielenie dzielnego ''harcerza!''
, wiktorpiekarski ( ale gdzieś zaginął)

Najlepszy moderator(dlaczego?):
Każdy z Nas poświęca czas aby na forum być jak najczęściej.

Najgorszy moderator (dlaczego?):
-------------------

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):
Polityka transferowa, Zagadki, to i owo na luziku

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):
tomo

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku):
Odzyskanie MP, radość po meczu z Twente, RoS poświęca czas na prowadzenie typera

Już edytowałem.

Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 31.12.2011 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując