concedi
Cytat:
|
za takie .......****e powinien być BAN dożywotnio.
|
W rzeczy samej. Zamiast zgniesc mnie racjonalnymi
argumentami (w koncu nie mam racji, nie?) ty jedyne co potrawisz to przejsc na faze frustrato ON. Mowiac inaczej, na forum gdzie sie prowadzi dyskusje (w teorii) ty jej nie prowadzisz (nie potrafisz? przerasta to twe "zdolnosci" intelektualne?). Takze o tak, ban powinien byc-
dla Ciebie.
Wizard
Cytat:
To jakiś prowokator chyba Bo ciężko brać go na poważnie, może z 2 strony Błoń
|
Ja wiem ze dla was z Gdanska, przy waszych Tadicach i Bensonach, Brozek to wirtuoz futbolu. Ale dla mnie, osoby ktora ma ambicje siegajace
ponad nasz grajdolek, Brozek to nie najlepszy material. Po co odgrzewac stary kotlet, ktory juz wczesniej nie powalal smakiem? A teraz moze byc tylko gorzej...
Cytat:
Jakoś jestem dziwnie spokojny, że Paweł z marszu wkomponował by się do drużyny, strzelając minimum 10-15 bramek w sezonie - czyli stary dobry Paweł
|
A ja widzac jego wystepy w ostatnim czasie jestem jakos dziwnie spokojny ze tak by nie bylo.
Bez odbioru...
--------------------------------------------------------------
Zeby byla jasnosc; Brozka za darmo czy za grosze oczywiscie warto wziasc. Ale transfer + 500.000 tys. euro, lub wypozyczenie (na warunkach takich ze pozniejsze ewentualne wykupienie bedzie zbyt drogie, patrz Biton czy Nunez) to glupstwo.