Wyświetl pojedynczy post
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2011, 23:22
Najlepszy forumowicz: WISLAZWE

Miss forum: nikol, Tiramisu

Innowierca: kierunkowy do Warszawy - 022

Żartowniś: gigant, 7 kotów

Najmądrzejsze posty: wielu zdarza się mądre posty przeplatać niekoniecznie mądrymi

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): brak

Największy awans: chyba WISLAZWE z racji przejścia ze zwykłego usera przez moderatora po administratora

Zaginiony w akcji: pan_premier, orzeu też rzadko pisze, RWD, mic, najogólniej stara gwardia zarejestrowana przed 2005 rokiem

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: WCracov, wiktorpiekiarski,

Nadzieja forum: nie widać, nie słychać

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):
WCracow napisał(a):
Dla mnie awans (Wisły - przyp. red.) do LM będzie wstydem, mając tak wielką szanse na awans do fazy grupowej LE.
Najweselszy post: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=5159

Najgłupszy post:
wiktorpiekarski napisał(a):
Jest szansa na nową zgode byłem na wakacjach na Cyprze nawiązałem znajomości z fanami Omoni wymiana flag na czwartkowym meczu Omonia-Salzburg ma wisieć nasza flaga a ich flaga na środowym naszym meczu z APOELEM.Mam nadzieję,że nie będzie problemow z zawieszeniem flagi Omoni?

Najmądrzejszy post: jak znajde jakiś to wkleje

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, 7kotów

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): większość nowych

Najlepszy moderator(dlaczego?): WISLAZWE

Najgorszy moderator (dlaczego?): reszta

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Zagadki europejskie i nie tylko, to i owo na luziku, ekstraklasa

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Sara Verone użytkownika tomo (chyba?)

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku): chwile po meczu z Twente
Ostatnio edytowane przez przemo : 30.12.2011 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując