Najlepszy forumowicz: Wislazwe
Miss forum: nie wiem
Innowierca: nie wiem
Iii
Żartowniś: gigant
Najmądrzejsze posty: brak kandydata
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): westerstyle wychodzi spod uroku roberta, jest dla niego nadzieja.
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): RWD, największa strata tego forum, dobrze że jak feniks powrócił w innej formie...
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Framat, flamengista, wit.ek
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): jak cracovia,nie widać, nie słychać
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): witek oburzony moją propozycją gwizdania na zatrudnionych u nas piłkarzy z kraju rowerzystów. Po swoich moralach odnośnie sytuacji z Maleckim
Najweselszy post: odnowienie zgody z Jagą
Najgłupszy post: witek i każdy typu, Wisła już mistrzem nie będzie bo zdobywa 1,xx punktu na mecz.
Najmądrzejszy post: Rwd, usuńcie moje konto.
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): fortart co nie napisze to jakieś .......y
Najlepszy moderator(dlaczego?): wislazwe, na bezrybiu i rak ryba

A poważnie to zachowuje poziom i zdrowe podejście.
Najgorszy moderator (dlaczego?): framat, flamengista,pierwszy za ostatnie wizję których nie powstydziłby się sam RM, drugi za sytuację odnośnie moderowania w kończącym się roku i sporu o słowo pajac.
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): trudno stwierdzić
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Robert I trust you, bawi mnie niezmiernie do dziś.
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku): awans i wielka radość po spotkaniu zTweente.