Nie wiem czy o moim debiucie mówisz ale miał on miejsce sporo czasu temu
Najlepszy forumowicz: oj ciężko ale większość to ci zarejestrowani w 2005 i wcześniej
Miss forum: zdjęć dziewczyny nie dają więc odpada. (a może zbierze się grupa do głosowania jak zamieszczą foto

)
Innowierca: warszafka jak zawita to aż ciśnienie skacze
Żartowniś: a raz na pół roku komuś coś wyjdzie
Najmądrzejsze posty: pewnie w pokoju Piłka Nożna coś ktoś analizuje ale ja do niego nie zaglądam. o reszcie spraw mam wyrobione zdanie ale podobnie jak w pkt, 1
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): jak widzę kogoś piszącego i zarejestrowanego w 2011 to aż drgawek dostaję
Największy awans aż tak to nie śledzę aby pamiętać
Zaginiony w akcj Ewki dawno tutaj nie widać ale ona zaczęła przygodę na forum SKWK
Pokemon cała masa od tych dla których koleś kopiący koszulkę może u nas grac po tych dla których wyciąganie ludzi z sektora przez ochronę to norma.
Nadzieja forum nie ma nikogo takiego bo forum nastawione na rejestracje. a jak się to kończy ami widzicie.
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): "bo ja kibicuję wszystkim krakowskim klubom" nie pamiętam kto
Najweselszy post: głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą
Najgłupszy post: głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą
Najmądrzejszy post: Rusz dupę i jedź do Warszawy na manifestację a nie ....... przed ekranem
Rozmywacz pozytywny mistrza ciętej riposty niestety brak
Rozmywacz negatywny co drugi ale pamiętam Jaroo. utkwił mi w pamięci jako kibic z środkowej Polski narzekający że ma daleko do Krakowa i broniący inicjatywy koniecpzpn a gdy się okazało że to błazny zmienił podejście.
Najlepszy moderator(dlaczego?):
Najgorszy moderator (dlaczego?): sorry rav ale masz podium podobnie jak flamengista (za danie mi bana bo wyraziłem się niezbyt przychylnie o kretynach na meczu reprezentacji)
Najlepszy temat kibicowanie na polskich stadionach próbowałem kilka razy ratować ale chyba modom nie zależało aby był widoczny
Najlepszy podpis w sense negatywnym to ten ROBERT I TRUST YOU
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): [/B] 2 sytuacje 1) grajek kopiący świętą koszulkę 2) grajek wysyłający kibiców na drugą stronę błoń (bo to co nas podnieca to się nazywa kasa...) [/QUOTE]