Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2011, 14:35
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Zdecydowanie Cod MW3.
Zdecydowanie BF3

Z resztą widzisz jak jest w głosowaniu. 2 uważa, że BF3 jest grą roku. 3 uważa, że CoD: MW3 jest klapą. Jak chcesz opinie odnośnie CoD to masz moją recke stronę czy tam 2 wcześniej.

A powiem, że zarówno CoD jak i BF3 mam splatnowane, więc trochę poświęciłem im czasu (odpowiednio: CoD 8 dni, BF3 2 miesiące).

Może Ci pomoże jeszcze to:

Grafika: remis (mówimy o konsolach, bo na PC BF3 zjada CoD na śniadanie)

Single: BF3 za urozmaicenie. Misje strzelane, skradankowe, w miśliwcu, w czołgu. W CoD jedyne co mi się podobało to misja z kierowaniem robotem bojowym (całe 10 minut). Reszta to parcie przed siebie.

Multi: BF3 (za olbrzymie mapy- świetnie opracowane, za klasy, za śmigłowce, czołgi, łodzie, amfibie, myśliwce, hummery)

Co-op : CoD MW3 (za spec ops, BF 3 też ma wymagające misjie w co opie, ale jest ich tylko 6).

I mały jeszcze plusik dla BF 3 za recoil i grawitację. Tu trzeba, odpowiednio obliczyć tor lotu kuli (mówię o snajperkach), pamiętając, że grawitacja ściąga ją w dół.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.12.2011 o godz. 14:58.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując