mitmichael napisał(a):

I tak mnie nie przekonasz - ustawione i koniec kropka. Juz predzej powinno byc wiecej zawodnikow ze Slaska niz Legii - oceniana jest liga a w niej Slask jest najlepszy, ma najwiecej punktow i strzelonych bramek. I najladniejsza pilke grał Slask co pokazał m.in wygrywajac z Legią. Ale z tego co piszesz mozna wywnioskowac to, ze chyba jestes kibicem Legii - w innym wypadku tak bys nie szedł w zaparte i nie bronił tego wyboru.
PS: Tomasz Hajto powiedział na łamach "Super Expressu" ze bedzie trenerem Jagielloni. Czyli jednak dostał zgode
|
Po pierwsze napisałem ,że Legia gra najładniejszą od lat piłkę jako Legia a nie wszystkie drużyny, po drugie jestem kibicem Wisły ale śledzę inne mecze i jeśli we wszystkich plebiscytach Ljuboja jest przed Bitonem to chyba coś w tym jest, masz swoje zdanie ok ale nie zarzucaj innym,że ukartowali jakiś wybór bo jest to żałosne...
Tak na marginesie jeśli jestes takim zwolennikiem Bitona to dla Ciebie lepiej jest jak nie będzie go w 11-sce sezonu bo za pół roku będzie trzeba go wykupić i taki tytuł napewno w tym nie pomoże