Wyświetl pojedynczy post
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2011, 12:43
Proud napisał(a):Wyświetl post
Po tym zdaniu przestałem czytać dalej te głupoty.

Chłopie, ŁKS to beniaminek, który w końcówce tak nas cisnął, że pod bramką odbywały się dantejskie sceny. Nie było pressingu z naszej strony, obrońcy biegali jak otępiali. Tylko Pareice i sędziemu zawdzięczamy 3pkt w tym meczu.

Jak nie widzisz różnicy w grze Wisły w tych dwóch meczach, i nie widzisz różnicy pomiędzy Odense a ŁKSem to nawet Twoja super pamięć mnie nie przekonuje.

Nie mówię, że Moskal to jakiś cudotwórca, ale w meczu ze Śląskiem(w przeciweństwie do Lecha, zespół dobrze ułożony taktycznie przez Lenczyka) widziałem jakieś schematy gry, próby pressingu, jakąś powtarzalność, co zresztą sugerowali sami piłkarze Wisły.

Dajmy Kazkowi szansę, bo jeśli ktoś chodził na Wisłę jeszcze jak Moskal występowal na boisku to wie, że na nią zasługuje.

W ogóle dziwny trend jest na tym forum. Trenerem zostaje prawdziwy Wiślak, ułożony facet, który na dodatek osiągnął niezłe wyniki (4/6 zwycięstw) a ludziom co mają niby Białą Gwiazdę w sercu to przeszkadza. Specyficzne czasy nastały.
Co by się nie stało to na tym forum będą żale i lamenty, wielu piszących tu pamięta tylko czasy Cupiała, ja pamiętam 2 ligę i przegrywane derby z gumiorami w 1 więc to co teraz jest to traktuje z dużą radością i dziękuję Bogu ,że nie jesteśmy takim ŁKS-em- biednym ,słabym , z wyżebraną licencją, bez stadionu, bez perspektyw klubem. No ale jak ktoś lubi narzekać to cóż mu się zrobi
Odpowiedz cytując