Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2011, 10:28
Cytat:
I dzisiaj sie potwierdziło, ze to głosowanie na onecie jest ustawione. Wiedziałem, ze zamiast Bitona wpierdziela tam Ljuboje.
Cytat:
Nie prawda, Legia=Onet dlatego tak wybrali.

Taaa, Walter wraz ze swoim Oficerem Prowadzącym tak zadecydowali Podobno Jaruzel nie chciał nic słyszeć o tym, żeby to internauci mieli podjąć decyzję, miało być 7 z Legii i kropka!

Taki to już jest ten los, że tak głosują internauci. Ani to jakoś szczególnie ustawiane, ani nic, ot pewnie Warszawa ma jakichś bardziej aktywnych internautów czy coś. Ostatnio ekstraklasa.tv na facebooku przeprowadzała podobną sondę i też absurdalna ilość legionistów powygrywała. Jak dorzucić do tego, że niedzielny kibic kojarzy zawodników wyłącznie z Legii, Wisły i Lecha, no i może, mooooże Milę i Celebana i jakoś kojarzy że Frankowski gra w Jagiellonii, to takie wyniki nie zaskakują.

Cytat:
I najladniejsza pilke grał Slask co pokazał m.in wygrywajac z Legią.
Chyba żartujesz Ja jestem w pełni podziwu nad tym jak gra Śląsk, ale ładną piłkę, to oni zagrali może w dwóch-trzech meczach które widziałem, i wcale nie był to mecz z Legią - sporo za to widziałem Śląskich "zwycięskich męczarni". To że ktoś wygrał z nami to akurat zupełnie o niczym nie świadczy - no chyba, że chcesz udowadniać ze ładną piłkę grają Podbeskidzie czy Korona, co te drużyny "pokazały" wygrywając z Legią Śląsk jest fenomenalnie zorganizowany i konsekwentny, ale niewiele pamiętam ich akcji bramkowych, które byłyby grane szybką klepą, niekonwencjonalnymi podaniami czy jakimś zmyślnym wystawianiem się na pozycję i dobrą grą bez piłki. Ewentualnie można powiedzieć, że Śląsk gra futbol piękny w swojej prostocie - to wtedy tak
Legionista
Odpowiedz cytując