Wyświetl pojedynczy post
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 22:11
Nie śledzę już forum na tyle uważnie, często i wnikliwie, by się wypowiedzieć we wszystkich kategoriach, ale tradycja tradycją

Miss forum:
nikol
Żartowniś:
niezmiennie gigant!
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): orzeu? coś mi się ostatnio nie rzuca w oczy,,,
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): 7kotów, gigant
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): To i owo na luziku, Polityczny, Książki - ktoś je jeszcze czyta?!
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): nie wiem czyj, ale te ludki z sercami (optymista, pesymista, Wiślak? coś takiego)
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):
mecz Wisła - FC Twente bezkonkurencyjnie
Najweselszy post: w całym roku autor tegoż miał zapewne lepsze, ale pamięć już nie ta, więc: "Dostałem nową tarczę do Darta i jestem zajebiście zadowolony + kasę od pasozyta (czyt. teściowej), ale ona to chyba akurat zapłaciła ratę za całoroczne stołowanie. Ogólnie jest ok i nic nie trafi na Allegro, chyba ze teściowa." /gigant oczywiście
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 30.12.2011 o godz. 19:13.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując