Najlepszy forumowicz: Niech będzie westestyl, swoje tezy podpiera mocnymi argumentami. Podoba mi się również jego działalność na youtubie.
Najmądrzejsze posty: Najwięcej ciekawych postów dla mnie znalazłem w temacie rankingowym. Nie chodzi mi tylko o posty Witka.
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Tenqcontroller czy jakoś tak (z Małym w avatarze). Spamowanie i pisanie głupot pod wpływem emocji.
Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): zapadła mi w pamieć ta cudowna analiza kadry naszego zespołu:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=831
Najgłupszy post: Wszystkie płaczki wyrzucające piłkarzy po jednym nieudanym meczu/zagraniu
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Wojtas ( z Alem Bundym w avku) zazwyczaj pisze to co jest oczywiste ( przynajmniej dla mnie) i nie wymaga komentarza.
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Tematy związane z konkretnymi meczami ligowymi.
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): poza piersiami Sary Varone żaden nie zapadł mi w pamięć
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): mistrzostwo zdobyte w meczu derbowym